Ens en anem al fotolog

Els sevenileven ens hem passat al fotolog, ja que el blog és massa costós per a gent tan ocupada com nosaltres. Si ens voleu visitar: http://fotolog.com/sevenileven

15.6.06

Tú, lo que tienes que hacer


Aquí la Queen of the blog (un dia el seven se irá a por tabaco i no volverá al blog, com s'aprovi el estátut del sevenileven), vol animar-vos a venir al Dancing Queen, 2on festival gay hetero-friendly de Barcelona. Dijous 29 de juny al Razzmatazz!

Destaquem Hidrogenesse i, sobretot sobretot, Chico y Chica! Ja torno a tenir un moment pesadet Chico y Chica d'aquells que el seven m'ha d'aguantar de tant en tant. Del següent disc que han de treure diuen, per ara: "Las canciones que estamos haciendo son tipo Grace Johnsons pero podría producirse un giro inesperado hacia el estilo de Lordi o incluso hacia el típico sonido ibicenco de antes de los móviles." Aha. Ah, i que el capítol VIII de 4 en Alicante, una audio-novel·la per capítols que relata les aventures d'un grup, serà un musical i "aparecerá de repente este verano". No puc esperar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

i què tal les creps?

leven ha dit...

Les crepes estaven tancades!! Vam anar al bar del costat a fer uns coctels en canvi :)

seven ha dit...

ah...

Anònim ha dit...

ben fet :-)