Ens en anem al fotolog

Els sevenileven ens hem passat al fotolog, ja que el blog és massa costós per a gent tan ocupada com nosaltres. Si ens voleu visitar: http://fotolog.com/sevenileven

5.12.06

No me digas

Dijous passat els sevenileven vam fer una sortida cultural: concert d'hidrogenese.
El concert era a la discoteca fellini (la discoteca formerly known as panams), i s'hi celebrava el setè aniversari del mondclub (de fet, els dijous nit el fellini es el mondclub).


I com va anar el concert? doncs força bé: podem dir que, un cop van haver cantat els caballitos pony, van aprofitar per presentar-nos el seu nou disc, del que no van dir el nom. (però que es dirà animalitos).
Les cançons noves conserven el so hidrogenese però hi han afegit bastantes melodies amb guitarra elètrica, igual que van fer els astrud (casualidad o genis?) en l'últim disc. A mi personalment em va agradar molt un tema que, pel que diu la lletra, suposo que es dirà 'Soy un vocoder'.
Això si, no tot son flors i violes, hem de dir que vam trobar a faltar els clàssics del grup preferits pels sevenileven: góngora, eres pc eres mac, eres tan tecnicoA, ... Hidro i Genés, cal no oblidar-vos dels fans de tota la vida, que no serà la primera vegada que us ho diuen!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

... i la de "la cosa está fatal", que la van tocar? És la millor de llarg, aquella veu de pito en plan espectro chungo és lo millor! (és un tio el que canta allò???)

seven ha dit...

transcric la cerca d'informació:

seven dice:
qui canta "estafatal barcelona esta fatal..."
caballito pony dice:
la de feria
caballito pony dice:
pero no es la del alma x
caballito pony dice:
la de alma x es la que diu
caballito pony dice:
que decis lama o rama
caballito pony dice:
?
caballito pony dice:
que es la pinkgloves


si és que no hi ha ocm tenir un expert a casa...

Anònim ha dit...

quiero pesar quiero pesar.. cero! (eren aquests, no?)

Anònim ha dit...

quiero pesar quiero pesar.. cero! (eren aquests, no?)