Ens en anem al fotolog

Els sevenileven ens hem passat al fotolog, ja que el blog és massa costós per a gent tan ocupada com nosaltres. Si ens voleu visitar: http://fotolog.com/sevenileven

10.5.06

Estatut

No vull fer grans dissertacions sobre el tema que prou bombardejats estem ja per tots costats, només dues puntualitzacions:

  1. No sé com ho veureu vosaltres, però, a mi, el fet que un partit pugui canviar d'idea en quinze dies i passar de recomanar el vot en blanc respectant el sí, a demanar el no, em provoca una pèrdua de credibilitat. Com de manipulable arriba a ser el discurs, per tal que, sobre un mateix text, una persona pot intentar predicar per convèncer a les masses d'una opinió, i una setmana després, de la contrària? Normalment intento evitar ser massa escèptica en la política, però, si aquesta és la sensació que això em transmet a mi, quina sensació s'està transmetent a la gent que ja té una tendència a pensar que la política no és més que un circ?
  2. Entenc perfectament (per una vegada i que no serveixi de precedent) que el PP es queixi dels anuncis a la tv que promocionen l'estatut. No em sembla normal que es gastin els nostres diners en promocionar-lo quan se suposa que els que hem pagat l'anunci encara hem de votar sí o no. De fet, mai he entès els anuncis a la tv que promocionen la Generalitat. Què vol dir? Que hi ha algú que compra la competència? No serà que promocionen un partit amb els nostres diners?
Un any de discussions no ha estat res, això no ha fet més que començar. Després del referèndum, més eleccions amunt, eleccions avall, tripartits amunt i tripartits avall. Agafem aire.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord....fan el que volen amb nosaltres, deuen pensar que sempre estem disposats a seguir-los!!gentuza...

Anònim ha dit...

que sí, digues que sí nena! ben dit, si senyora!
mare de déu, on anirem a parar en aquest "país" (es que vull dir catalunya)