Ens en anem al fotolog

Els sevenileven ens hem passat al fotolog, ja que el blog és massa costós per a gent tan ocupada com nosaltres. Si ens voleu visitar: http://fotolog.com/sevenileven

7.5.06

FF Fórum Filatélico

Hi ha un tema que als sevenileven sempre ens ha donat molt de si en quant a comentaris.
Estem parlant, ni més ni menys del Fist Fucking.
Us posaré en context: Tot parlant pel messenger sobre el concert de Franz Ferdinand, vam començar a referir-nos al grup com a FF. En aquell moment, vàrem considerar adient diferenciar que no estàvem parlant de la versió sexual de FF, no fos cas que hi haguessin malentesos.
A partir d'aquí, ens vam documentar una mica sobre aquesta pràctica. Us donem un parell de dades sobre el tema:

  • sempre és millor el FF anal que el vaginal (sobretot per riscs d'estrips -desgarros-)
  • si parlem d'un puny/anal, són necessàries de 3 a 4 hores de dil·latació.
  • pel cas de dos punys/anals, són necessàries 5 o 6 hores.
more info.

Arribats aquest punt, aclarirem que no podem respondre les vostres curiositats en primera persona. Això sí, aqui teniu una resposta per quan ens pregunteu què fem tantes hores connectats a internet (documentant-nos, no practicant l'FF).


PD: post número 50!!!

Modificació: vistos els últims aconteixements esdeveniments, hem cregut encertat el canvi de títol, ja que la definició donada en el post s'hi adeia més.

1 comentari:

Anònim ha dit...

3 o 4 hores de dil.latació???? collons, com un part però cap endins, diguem-ne??!!
doncs opino que, ja que un hi és posat, un cop passades les 4 hores ja surt a compte estar-se-n'hi (putos pronoms) una més i anar pels dos punys, no? Dic jo. Perquè és probable que no ho vulguis tornar a fer mai més... em fa l'efecte... per tant, ja que ho fas... aprofita-ho al màdsim, que diria el carod.