Ens en anem al fotolog

Els sevenileven ens hem passat al fotolog, ja que el blog és massa costós per a gent tan ocupada com nosaltres. Si ens voleu visitar: http://fotolog.com/sevenileven

20.8.06

Baba de caracol


Sóc l'única que es queda al·lucinada cada cop que veu un anunci d'aquests de teletienda anunciant el extracto de baba de caracol? La solución contra la vejez! Ai, de veritat, quina joia, tan ple de frases com "Baba de caracol es fácil de usar, aplíquese la crema dos veces al día...". I el tio que llegeix això, com pot llegir-ho tan seriós, sense partir-se el cul?

Correu, truqueu que es veu que ara hi ha un 2x1! "Llame ahora y reciba un segundo frasco de Baba de caracol, totalmente gratis!!" És miraculós eh, podeu entrar a la web oficial si voleu. Baba de caracol! Perdoneu eh, és que em deixa totalment hipnotitzada i traumatitzada cada cop que el veig, no puc canviar de canal. Havia de compartir-ho amb el món.

2 comentaris:

seven ha dit...

És tan fastigós com la crema facial de semen que la Julia McNamara venia a Nip Tuck.

Anònim ha dit...

T'entenc perfectament, pq a mi em va passar el mateix el primer cop que vaig veure l'anunci... de fet, el primer, el segon, el tercer.. no deixa d'impressionar-me. La gent ficant-se baba de caracol a la cara i tan contenta! I els resultats que posen són espectaculars, jo no sé què fan a Hollywood gastant-se peles amb el botox tenint aquí 2x1 d'això...ais..