Ens en anem al fotolog

Els sevenileven ens hem passat al fotolog, ja que el blog és massa costós per a gent tan ocupada com nosaltres. Si ens voleu visitar: http://fotolog.com/sevenileven

15.8.06

Testimonios. Hoooooy... las vacaciones!

Hola! Gairebé un mes després, reaparec, a falta d'una setmana per tornar a treballar. bbrrrrr! De moment no em puc queixar de les vacances, hi ha hagut una mica de tot, inclosa visita tinerfenya (?) a Kenditho i platja costabravenca (amb el permís de la climatologia).

La costa de Tenerife - platja de Las Gaviotas a baix de tot.


Aquí el breu testimoni vacacional:

  • Un llibre: Brooklyn Follies, de Paul Auster. Un llibre optimista, molt agradable de llegir, com tots els seus llibres, i amb aquest encant Auster que sempre em captiva. Una mica en la línia de la pel·lícula Smoke, també escrita per ell. Molt recomanable (que no "recomenable", com diu el senyal de tràfic enorme de les obres a Balmes-Rosselló!).
  • Una pel·lícula: The Rocky Horror Picture Show. "Let's do the time warp again!" Un viatge entretingut al planeta Transilvania Transexual, i unes cançons molt xules! No em faig responsable de qui li pugui no agradar!
  • Una frase: "Me olvidaré de ustedes siempre". Frase amb què se'ns va acomiadar un tal Vicente molt borratxo (un noi canari que va a Madrid i "de repente, vuelve") , després que el recollíssim pel carrer i l'acompanyessim a casa. Ell trobava que "¡qué bien huelen, oh, se han lavado el pelo!" i ens cantava la seva pròpia versió de Rebel Rebel.
  • Un moment desagradable: em debateixo entre les 12 hores d'espera a l'aeroport del Prat, o bé el moment de finalment pujar a l'avió i entendre que si no sortíem abans era per un problema amb els lavabos que impregnava tot l'avió de eau de pipi. Mmmm... com diria el seven: buuuníssim!!
  • Un moment agradable: trobar-me 80€ en el seient de l'autobús que em portava de l'aeroport de Tenerife fins a Santa Cruz, moltes hores més tard del que tocava. El moment desagradable de l'espera a l'aeroport decanta la balança, encara.
  • Una activitat: gravació de vídeos divulgatius amb el mòbil per a posterior enviament via MMS. Tradiciones catalanas, tradiciones canarias, Enciclopedias del sexo... Quant he après aquest estiu! "Hoooooooy..."
  • Una cançó: David Bowie - Suffragette City.

3 comentaris:

seven ha dit...

Reivindico la meva aportació als videos divulgatius:
- com a coguionista i actor a 'Tradiciones Catalanas" volums 1,2,3 i 4 (tot i que no em sento molt orgullós d'aquest últim)
- com a coguionista, comuntador i càmera de la sèrie "Enciclopedia del sexo" volums 1 i 2.

leven ha dit...

Rabiós envejós :$

sevenileven ha dit...

leven says: aixo no diu res sobre la reivindicació....