Ens en anem al fotolog

Els sevenileven ens hem passat al fotolog, ja que el blog és massa costós per a gent tan ocupada com nosaltres. Si ens voleu visitar: http://fotolog.com/sevenileven

16.8.06

Lonely Planet: The Canary Islands

Tal i com li vaig prometre a la Lillu i sense cap tipus de pressió per part seva, escric un altre post post vacacional (vacacional), a fi d'assegurar-me una segona invitació a Tenerife en un futur. A continuació, resumeixo el que he pogut aprendre durant la meva estada a l'illa i que crec que pot ser d'interès per a futurs viatgers:

  • No us deixeu acovardir quan algun natiu us amenaci dient: "¿Y tú ya sabes que en Canarias a la gente con el pelo rizado les hacen cosas muy extrañas y malas cuando van por la calle?" Ni tan sols si observeu que, al tornar a la seva illa, decideixen sobtadament allisar-se el cabell, per evitar possibles atacs. Jo hi vaig anar. Amb el cabell arrissat. I he tornat. Amb el cabell igual d'arrissat. A part d'alguna ferida que altra, he sobreviscut. (dedicated to Kenditho)
  • A vegades, els natius i els importats-adoptats intentaran fer-vos sentir incòmodes preguntant constantment "Porque...¿Y tú cuándo te ibas?" Després d'aquesta pregunta, us intentaran desviar la ruta amb tal de fer-vos passar molt a prop de l'aeroport, i repetiran uns quants cops: "Mira, allí está el aeropuerto". Davant d'aquest comportament, el viatger tendeix a sentir-se poc estimat i baix de moral, i tindrà temptacions de córrer fins l'aeroport per escapar. Tot i aixo, és bo saber que es tracta únicament d'un mètode de selecció natural per diferenciar els viatgers covards i insegurs, que no aporten valor a la tribu, d'aquells que, per la seva valentia i coratge, són mereixedors de l'apreci i l'hospitalitat de la tribu. (dedicated to GeekDraz & Lillu)
  • Els canaris solen sentir-se identificats amb algun animal. Cada integrant de la tribu escull l'animal amb qui més afinitat creu tenir, tot i que, en alguna ocasió, l'animal li ve imposat per la tribu. En un gran nombre de casos, els animals solen mantenir-se de generació en generació: per exemple, el pare del Pequeño Mono és, òbviament, el Gran Mono. Tot i així, els canaris són lliures de cambiar d'animal, quan així ho creguin oportú, o bé quan els vingui imporat pel reste de la tribu. En aquests casos, solen sorgir moments nostàlgics en els quals, gesticulant vivament tot emulant l'antic animal afí, (per exemple, aletejant com un peix), criden: "¡Yo antes era otro animal!" (dedicated to Little Monkey)
  • Els caps de la tribu us tractaran amb amabilitat, generositat i hospitalitat. Aprofiteu per degustar les especialitats culinàries que us ofereixin, encara que algunes us semblin un xic arrugades, i encara que els garbanzos passin a garbanzas un cop cuinats (son transsexuals?). No us en penedireu! Us posareu molt famosos/es! (dedicated to the Kenditho_parents)

El que deia: tornaré!