Ens en anem al fotolog

Els sevenileven ens hem passat al fotolog, ja que el blog és massa costós per a gent tan ocupada com nosaltres. Si ens voleu visitar: http://fotolog.com/sevenileven

31.8.06

3108: BlogDay


El seven ha insistit ferventment en què avui és el BlogDay i s'havia de fer un post, sí o sí, destacant 5 blogs descoberts. Resulta que a última hora, el seven ha desaparegut del ciberespai, amb la qual cosa he decidit, com a jefa del blog, escriure el post jo. Aquí us els deixo.

1. Campanilla
Es va fer famosa amb un post molt divertit sobre teleoperadors d'Ono, i des d'aleshores l'he anat seguint intermitentment. Deu ser que tinc debilitat per les noies amb un toc friki.

2. This is not an exit
El blog de Gieb, un xilè. Hi vaig arribar buscant coses a internet sobre American Psycho (el llibre acaba amb la frase "this is not an exit"), i des d'aleshores el llegeixo de tant en tant. Parla de música, cine, i temes interessants, tot així...alternatiu. Força recomanable.

3. La Ricci
Estil diari personal, però sempre divertit, d'una barcelonina importada. El blog en plan querido diario que més m'enganxa.

4. Moby
Doncs això, el blog del Moby. Amb les seves coses bones i les seves coses dolentes. Si fos d'un no famós, no ens faria gaire el pes, però mira, és el que té ser el Moby. L'actualitza a diari i es llegeix fàcil, això sí. Opinions polítiques, diari de gira, vegetarians, etc.

5. Focoblog
L'aportació del seven. El blog del grup de música Focomelos (crec), i no en puc dir molt més perquè hi vaig entrar ahir per primer cop. Humor i coses variades, pel que veig. (no incloc el Microsiervos a la llista, perquè ja el tenim linkat, però que sapigueu que el seven n'és president del club de fans).