Ens en anem al fotolog

Els sevenileven ens hem passat al fotolog, ja que el blog és massa costós per a gent tan ocupada com nosaltres. Si ens voleu visitar: http://fotolog.com/sevenileven

16.4.06

Concert d'Astrud

Al sevenileven estem ja mentalitzant-nos per tornar a l'activitat laboral aviat, i intentarem que això vagi acompanyat de la reactivació del bloc. Ja que el seven ho ha iniciat amb un post musical, continuarem per aquest camí.
El 5 d'abril vam anar al concert d'Astrud de la gira de presentació del disc de rareses i cares B Algo Cambió. Pel que ens van comentar, les entrades s'havien esgotat uns dies abans del concert (també s'ha de dir que era a la sala Lolita del Razzmatazz, que no és precisament molt gran). El concert va estar molt bé, potser ens va acabar agradant més del que havíem esperat. Van començar el concert avisant al públic que només tocarien les cançons del nou disc, però, com que la cosa anava de canvis, a mig concert van canviar d'idea, i van acabar tocant algunes de les cançons conegudes. Del concert ens quedem amb els pantalonets curtets + taconarros del Genís, i, sobretot, amb el bailoteo que es va marcar amb el Teclista telequinésico fent playback. En podeu veure un trosset al vídeo. També ens quedem amb Todo da lo mismo, No tengo miedo, Cambio de forma, i alguna d'altra que ens oblidem. Podeu veure les fotos i els vídeos que vam gravar.