Ens en anem al fotolog

Els sevenileven ens hem passat al fotolog, ja que el blog és massa costós per a gent tan ocupada com nosaltres. Si ens voleu visitar: http://fotolog.com/sevenileven

14.3.06

Delicatessen seven · peras al vino

Una molt bona idea per aprofitar aquells culs de vi que queden per la nevera. Us explico la versió bàsica, a partir d'aquí suposo que s'hi poden fer moltes variacions:

ingredients:

    3 peres
    vi negre (si es del bo, millor)
    sucre
    canyella
preparació:
  • Es pelen les peres i es tallen en talls ben grans (quatre per pera) i es posen en un recipient on puguin quedar ben sucades pel vi.
  • S'hi tira sucre pel damunt, força quantitat, sense por; s'afegeix la canyella i es banya el conjunt pera-ensucrada-canyella amb vi, fins que quedi ben cobert.
  • Hora de cuinar-ho: es posa tota la barreja en el microones, a màxima potència durant uns 10-12 minuts. Recomanació: tapeu-ho perquè el vi bullirà amb el conseqüent merder per tot l'interior de l'aparell.
  • Finalment deixeu refredar/reposar el postre una estona per tal que quedi a temperatura ambient.

Servir en una cassoleta, dos o tres talls de pera, ben banyats en el vi de la preparació.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

mmmmm..... boníssssim... sí senyora. de fet, potser al forn seria millor, no?
per cert! tot això de l'endoll del ginmàs... t'ha passat a tu????
Pata

leven ha dit...

L'artista de les peres al vi és el seven eh :) I confirmo que sense canyella i en comptes de tres, dues, també funciona. El proper dia reclamaré que siguin 3, que hi hagi canyella, i que sigui al forn, i tant! Que molt xulejar per internet però a l'hora de la veritat...jajaja.

Sí, em va passar a mi lo del gimnàs, i s'ha de dir que no hi he tornat des de llavors. Però a dios pongo por testigo que AVUI SÍ! Con The Marmott o sin The Marmott!

Anònim ha dit...

Jejeje!!!aquesta recepta és ideal pel prinxi, xq no conec cap pis en el món que tingui tan culs de vi com vosaltres!!!Ah, però vigileu que no estiguin picats,ehhh!!!

leven ha dit...

Jajaja, si no fos pèrquè la vagància ens impedeix fins i tot posar-los a la nevera...Pobre prinxi, tan fashion ell però es cau a trossos! La cortina kamikaze està arrelant a terra ja :(