Ens en anem al fotolog

Els sevenileven ens hem passat al fotolog, ja que el blog és massa costós per a gent tan ocupada com nosaltres. Si ens voleu visitar: http://fotolog.com/sevenileven

15.3.06

Looking back, over my shoulder

Ara que el blog està a punt de fer complir la seva segona setmana de vida, fem un petit review de com ha anat (està anant) tot plegat.
Com que mantenim el blog entre dues persones (humanes), cadascun ha assumit un rol que complementa bastant a l'altra. Així doncs:

  • La leven ha aportat molta força de voluntat, però sobretot sobretot sobretot ha escrit molt, que en el fons es la única cosa important en un blog (un blog estàtic mor en qüestió de dies...). La tercera aportació important han estat idees: per sobre del text en si, tenim en ment varis articles tipus que poden ser molt divertits d'escriure i (esperem que) de llegir: versus, històries a mitges, immersió en personatges,...

  • Jo mateix, com a seven (i com a tecnicoA) he omplert el sevenileven de geekades vàries: tunnings de la plantilla, el núvol de paraules (ho sento, només funciona amb mozilla, estamos trabajando en ello) i el comptador de visites (estem estudiant si fer-lo públic, pero de moment, més val que ens el guardem per nosaltres...). A part de tot això la meva aportació literària ha estat més aviat escassa; això sí, he publicat algunes fotos.

Ara ja s'ha definit cadascú, veurem si es mantinenen els papers o bé, com el Quijote i el Sancho, es van igualant fins a arribar a un equilibri, o fins i tot invertir-nos. El temps ens ho dirà.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres quina reflexió!!!per ser el que no domina la part literària de n'hi do!!!!
Molt bé noiets, endavant amb el blog!!!!
Petonets

leven ha dit...

Si ja dic jo que el seven s'està envalentonant! :D

Afegeixo a la valoració que, de moment, el millor per a mi és que escriure un post m'obliga a informar-me i a buscar idees. El pitjor és el temps que em tiro a internet! A veure si podem mantenir el ritme...

Anònim ha dit...

Com dirien els nostres amics Astrud "tengo 23 años y éste es mi primer contacto" si més no amb aquesta pàgina, que dit sigui per cert és molt millor que http://seveneleven.blogspot.com/ si més no més facil d'entendre.
Bé, només felicitar-vos per la web, que poc a poc va prenent forma.