Ens en anem al fotolog

Els sevenileven ens hem passat al fotolog, ja que el blog és massa costós per a gent tan ocupada com nosaltres. Si ens voleu visitar: http://fotolog.com/sevenileven

10.3.06

Reflexió

"Prefereixo morir d'ignorància que de saturació"
Màrius Carol, aquest matí al Matí de Catalunya Ràdio



Us poso en situació: Aquest senyor explicava al programa d'en Bassas que fa una advertència als possibles remitents d'e-mails dirigits a ell: si aquests contenen massa text, els borra directament, i concloïa l'afirmació amb la cita d'aqui damunt.

A mi m'ha fet pensar: prefereixo morir d'ignorància? Doncs no. Deixant de banda tot el seguit d'emails reenviats, aquells que només contenen que direccions de correu, de les vegades que han estat reenviats; i els mails de feina (aquests sí, com més curts millor), considero que un mail personal pot allargar-se tot el que faci falta, ja que no deixa de ser una forma de comunicació entre les persones.

No crec que en l'època del correu postal, algú hagués demanat de restringir el nombre de fulls d'una carta personal (o d'una d'amor!!!!) pel simple fet de saturar-se d'informació.

Així doncs, ja ho sabeu, a l'hora d'enviar-me un mail, no retalleu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

sort que has contextualitzat!llegint només la frase semblava poc representativa de la soberbia d'en Marius. Serem escuets per si mai ve a parar a aquest blog pugui llegir cadascuna de les meves paraules