Ens en anem al fotolog

Els sevenileven ens hem passat al fotolog, ja que el blog és massa costós per a gent tan ocupada com nosaltres. Si ens voleu visitar: http://fotolog.com/sevenileven

8.3.06

Dia internacional de la dona

Com que avui és el dia internacional de la dona, aprofito per apropiar-me el blog una mica més encara. I en el núvol va creixent i creixent el meu nom. El núvol l'ha posat el Seven, que lo sepáis, i poc s'imaginava ell que cada cop aniria agafant jo més protagonisme. A veure si quan poso Seven alguna vegada més apareix en el núvol, que sinó això comença a semblar un cop d'estat.
Kenditho dice que Seven es un nombre de chico en Canarias. Anda que sois raros eh, ya puestos tendría que ser Siete! (festival del humor, sí) Espero que me lo dijeras de verdad porque ahora ha quedado por escrito ya :) Així que la tria de noms ja va ser encertada.

Bé, espero que tinguis internet aviat i recuperis terreny.

Tornem a la temàtica inicial. Aquest matí escoltava la ràdio, sempre amb el permís de l'ascensor, perquè segons a quin pis es quedi parat no la sento, i feien entrevistes en una guarderia. Comentaven el que hem sentit tantes vegades, sobre que els pares i les mares treballen una quantitat d'hores semblant, però a casa les mares fan hores extres. I entrevistaven una dona que deia que ella tenia molta sort, perquè a la feina la deixaven marxar una hora abans per tenir temps d'anar a recollir els nens. Estic segura que en cap moment s'han plantejat ni el pare ni la mare que això ho podria fer el pare, ja és de calaix que ha de ser la mare. Aquestes solucions no aporten cap mena d'igualtat, tornem a estar en les mateixes, les dones a ocupar-se de la casa i els nens (dones a l'espai privat) , si per cas les deixarem treballar unes horetes perquè es distreguin i no es queixin tant, i els homes ja treballaran i faran carrera (homes a l'espai públic).

Una imatge dedicada al Seven:

Mujeres gnu-inas.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

en serio!!! el hermano d mi mejor amiga parvulito se llamaba seven! supongo q seguirá llamandose así xD Normalmente es con "Z" xo ste en particular era con "S". Ala, ahí queda eso:P muaka!

Anònim ha dit...

no al gnulinux!es massa difícil per ments no privilegiades, jo em quedare sempre amb les meves simpàtiques i monopolistes finestretes...